Neler Yapıldı?

Logo Tasarımı, Fotoğraf Çekimi, Katalog Tasarımı

Tiffany Mobilya Hakkında

Firmamız 1982 tarihinde ticarete başlamış olup 1996 yılında da üretim hayatına geçerek TİFFANY MOBİLYA markası altında üretime başlamıştır. 1996 yılında Sivas Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olan firmamız 39.000 m2 açık 17.000 m2 kapalı alanda ev mobilyası üretimine başlamıştır. 2005 yılında ise 20.000 m2’lik yeni tesislerinde Panel Mobilya üretimini de içine alarak entegre bir tesis olarak üretime devam edilmiştir. 2009 yılında tamamen otomasyona dayalı makine yatırımı yapılarak Ofis Mobilyaları üretime başlanmıştır.

2004 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini TUV CERT tarafından onaylı olarak almıştır. Ürün kalitesini artırmak ve ürün standartlarını da bünyesinde uygulamak için gerekli testlerden geçerek ürünlerini TSE standartları ile belgelendirmiştir.

2005 yılında TPE onaylı Türkiye de ilk olarak masaj koltuğu üretimine başlamıştır.CE belgesini alarak üretimine hız vermiştir. Türkiye de ki yapılan büyük projelerin bir çoğunda yer almış olup hastaneler , kredi yurtlar kurumu,emniyetler ve askeriyeler gibi kamu kurumlarının tamamında yer almaktadır. Ayrıca bünyesinde bir çok iç mimar ve mühendis çalışan firmamız yurt içinde yapılan otel projelerinde de anahtar teslim olarak yer almaktadır.

Etiketler

Sivas Web Tasarım, Sivas Kurumsal Kimlik, Sivas Logo Tasarım, Sivas Katalog Tasarımı, Sivas Ürün Fotoğrafçısı

Sosyal Medya Hesapları